Sådan ekskluderes et script fra scanning ved hjælp af Antimalware Scan Interface

Sådan ekskluderes et script fra scanning vha. Antimalware Scan Interface:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Gå til SikkerhedsindstillingerAMSI-beskyttelse.
  4. I afsnittet Script scanner skal du markere afkrydsningsfeltet Scan scripts ved hjælp af Antimalware Scan Interface (AMSI).
  5. Klik på linket Administrer undtagelser for at gå til vinduet Undtagelser.
  6. I vinduet Undtagelser skal du klikke på knappen Tilføj.

Vinduet Tilføj nyt websted åbnes.

7. I feltet Fil eller mappe skal du angive mappen med scriptet.
  8. Angiv navnet på scriptet i feltet Objekt.

Du kan også tilføje flere filer af samme type til undtagelserne ved hjælp af en maske.

9. I afsnittet Beskyttelseskomponenter skal du markere afkrydsningsfeltet ud for File Anti-Virus-komponenten.
  10. Vælg Aktiv som status.

Det specificerede objekt scannes ikke ved hjælp af Antimalware Scan Interface.